sve kategorije

Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Vijesti iz kluba

  Proizvodnja gumenih gusjenica za sve terene

  Vrijeme: 2024-03-12 Učitavanja: 22

  Gusjenica se odnosi na "automobil" sa sustavom za vožnju po gusjenicama umjesto sustava za vožnju kotača. Vozilo ima mali jedinični pritisak na tlo, malo slijeganje, snažnu sposobnost prianjanja i snažnu sposobnost vožnje.
  Gusjenica je fleksibilni lančani prsten koji pokreće pogonski kotač i okružuje pogonski kotač, kotač, indukcijski kotač i kotač s remenom. Gusjenica se sastoji od gusjeničke ploče i trna. Zatik gusjenice povezuje svaku ploču gusjenice kako bi formirao prsten lanca gusjenice. Na oba kraja gusjenice nalaze se rupe koje se spajaju s pogonskim kotačem, au sredini su indukcijski zupci koji služe za regulaciju gusjenice i sprječavaju ispadanje spremnika prilikom okretanja ili naginjanja te pojačavaju protukliznost tetive (koje se nazivaju uzorcima) na strani koja je u kontaktu s tlom kako bi se poboljšala robusnost ploče gusjenice i prianjanje između gusjenice i tla.
  Prvo, glavne karakteristike
  1. Širok raspon upotrebe, jednostavna struktura, gladak prijenos, rad koji štedi rad, lako se postiže automatska kontrola.
  2, pogodan za močvare, plaže, pustinje, rižina polja, tropske kišne šume, snijeg i led i druge složene uvjete na cesti.
  3, dovoljno snage, niska potrošnja goriva.
  4. Velika vučna sila, dobra izvedba penjanja i jak transportni kapacitet.
  5, radijus okretanja je mali, fleksibilan, posebno za prilagodbu uskom mjestu, smanjujući troškove izgradnje cesta.
  6, opremljen električnim startom, središnjom ručkom, jednostavan za rukovanje.
  7, opremljen hidrauličkim uzlijetanjem i slijetanjem, samoistovar, smanjuje intenzitet rada, poboljšava učinkovitost prijevoza.

  Vruće kategorije