sve kategorije

Profil tvrtke

Početna> O Nama > Profil tvrtke

Hunan Plum Mechanical and Electrical Technology Co., Ltd je moćna tvrtka za mehaničku tehnologiju s pet funkcija istraživanja i razvoja proizvoda, proizvodnje i prodaje, usluga održavanja, opskrbe dijelovima, uvozne i izvozne trgovine. Tvrtka je smještena u industrijskom parku grada Jiangbei, okrug Changsha, provincija Hunan, Kina. Udaljen je samo 15 kilometara od međunarodne zračne luke Huanghua, s vrhunskim geografskim položajem i praktičnim prijevozom.

Naša glavna djelatnost, proizvodnja i prodaja kipera na gusjenicama, koji se vrlo često koristi za voćnjake, farme, berbu palminog ulja, gradilišta, prijevoz drva i bambusa, rudarstvo itd.

Izvrsnom kvalitetom i uslugom stekli smo pohvale i povjerenje korisnika u svijetu i Kini. Tvrtka se uvijek drži poslovne filozofije "najprije budi osoba, radi stvari kasnije, kvaliteta mijenja svijet, sve za kupce, sve proizlazi iz inovacije", pridržava se načela usluge "kvaliteta na prvom mjestu, ugled na prvom mjestu" i strogo kontrolira kvalitetu, kako bi se stvorilo bolje sutra za čovječanstvo, pružili najizvrsniji proizvodi i usluge i koristili svijetu i ljudima svijet.

Vruće kategorije